راهنمای سفر به استانبول

راهنمای سفر به استانبول

چرا سفر به استانبول؟

استانبول یکی از ارزان ترین و به صرفه ترین مقاصد گردشگری برای مسافرین ایرانی می باشد. به علت نزدیک بودن تقریبی مسافت پروازی و قیمت های مناسب اقامت و غذا و خرید ارزان، بسیار پرطرفدار می باشد و با استفاده از تور استانبول، به راحتی امکان سفر به این شهر وجود دارد. استانبول بزرگترین شهر ترکیه می باشد که جاذبه های گردشی سنتی و قدیمی آن باعث جذب گردشگران زیادی از سراسر دنیا می شود. همچنین قرارگرفتن این شهر زیبا در کنار تنگه بسفر زیبایی آن را دو چندان نموده است.

علاوه بر آن، هوای بسیار مناسب استانبول در طول فصل بهار و تابستان، این شهر را به یکی از ایده آل ترین مکان های گردشگری تبدیل کرده است. همچنین استانبول دارای مراکز خرید مدرن و بازارهای خرید سنتی زیادی است.

اطلاعات کلی

استانبول پایتخت و مرکز تاریخی، فرهنگی و اقتصادی کشور ترکیه می باشد. استانبول در کنار تنگه بسفر میان دریای مرمره و دریای سیاه قرار گرفته است. این شهر بوسیله تنگه بسفر و شاخ طلایی، به 3 قسمت تقسیم شده است. تنگه بسفر شهر را به 2 بخش آسیایی و اروپایی تقسیم کرده، در حالی که شاخ طلایی، قسمت اروپایی را به 2 بخش تاریخی سلطان احمد و بخش مدرن بیوگلو تقسیم کرده است.

استانبول، حدود 14 میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از پرجمعیت ترین شهرهای جهان و بزرگترین شهر اروپا می باشد. تنها 5 سال پس از آنکه استانبول به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا لقب گرفت، در سال 2015 نزدیک به 13 میلیون نفر از این شهر بازدید کردند و جایگاه پنجم به عنوان محبوب ترین مقصد توریستی جهان را به خود اختصاص داد.

زبان رسمی استانبول: زبان ترکی، خیلی از افراد ترک، با زبان انگلیسی آشنایی ندارند، حتی جوان های ترک هم ممکن است انگلیسی بلد نباشند. در نتیجه بهتره چند تا لغت ترکی و کاربردی رو بلد باشید. مثلا:

Hello: Merheba

Good Morning: Gunaydin (gew nahy duhn)

Please: Lutfen

Thank you: Tesheurler (te shek kewr lehr)

واحد پول: واحد پول ترکیه لیر می باشد. البته به صرفه ترین انتخاب خرید دلار و تبدیل آن در کشور ترکیه به لیر می باشد. همچنین به خاطر رفت و آمد زیاد گردشگران از کشورهای مختلف، امکان خرید با دلار و یورو و دیگر ارزها نیز وجود دارد ولی اگر از پول رایج کشور ترکیه یعنی لیر استفاده کنید، قطعا برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود.

اختلاف ساعت با تهران: 30 دقیقه عقبتر از تهران

آب و هوای استانبول

با توجه به موقعیت استانبول در کنار دریا، آب و هوای آن نیمه گرمسیری و مدیترانه ای می باشد. در زمستان ها نیز هوای بسیار سرد ولی قابل تحمل دارد.

هوای بسیار مناسب در طول فصل بهار و تابستان، این شهر را به یکی از ایده آل ترین مکان های گردشگری تبدیل کرده است. البته میانه تابستان آب و هوا بسیار گرم می شود.

بهترین زمان سفر به استانبول

بهترین زمان سفر به استانبول ماه های آوریل، سپتامبر، اکتبر است که هوا گرمای خوبی دارد. در تابستان هوا به شدت گرم می شود. بطور کلی از مارس تا می و بین سپتامبر و نوامبر، از لحاظ نرخ اقامتگاه، دمای هوا و ...، بهترین زمان سفر است.  

راه های دسترسی به استانبول

هوایی: پروازهای بین المللی به فرودگاه تازه تاسیس استانبول، انجام می شود. البته برخی پروازها نیز به فرودگاه صبیحه صورت می گیرد.

زمینی: از طریق اتوبوس، قطار و خودروی شخصی امکان سفر به ترکیه است. از مرز بازرگان، رازی و سرو امکان سفر وجود دارد.

قطار تهران - آنکارا و تبریز – وان در حال خدمات دهی هستند. البته پس از ورود به این شهرها نیاز است دوباره سفر هوایی و یا زمینی به استانبول داشته باشید.

اتوبوس های تهران – استانبول و تبریز – استانبول نیز وظیفه جابجایی مسافران را برعهده دارند.

حمل و نقل

در شهر بزرگ و پر رفت و آمد استانبول، وسایل نقلیه عمومی متنوعی برای رفاه حال شهروندان و توریست ها در نظر گرفته شده است. اگر قصد سفر به استانبول را دارید، توجه داشته باشید بهترین و به صرفه ترین وسایل نقلیه عمومی اتوبوس، مترو و تراموا می باشد و همچنین با استفاده از آنها گرفتار ترافیک شهر نخواهید شد. برای استفاده آسان از وسایل نقلیه عمومی بهترین راه تهیه و خرید استانبول کارت از غرفه های موجود در سطح شهر می باشد و به راحتی توسط دستگاههای اتوماتیک موجود در کنار هر ایستگاه می توانید این کارتها را با اسکناس های 5 و 10 و 20 لیری شارژ نمایید. هزینه هر سفر درون شهری، 1.95 لیر محاسبه می شود. البته ژتون های تک سفره هم موجود بوده که گرانتر از استانبول کارت می شود، به نحوی که هر سفر درون شهری حدود 3 لیر به پای شما آب می خورد.

تراموای استانبول: سیستم حمل و نقل مدرنی در منطقه اروپایی استانبول می باشد و به راحتی می توانید از منطقه تکسیم به مناطقی همچون آکسارای، لالعلی، مرتر و ... دسترسی داشته باشید.

فونی کولر استانبول: تنها شامل دو ایستگاه ما بین تکسیم و کاباتاش می باشد. این خط 594 متر طول دارد و طی کردن مسیر آن تنها 2.5 دقیقه زمان لازم دارد. لازم به ذکر است ساعت کاری مترو و فونی کولر، تا 12 شب می باشد.

دلموش یا مینی بوس: سیستم حمل و نقل سنتی است که در دو منطقه اروپایی و آسیایی استانبول در حال کار می باشد. هزینه هر مسیر تنها 2 لیر می باشد.

تاکسی: بهتر است تنها از تاکسی های زردرنگ استفاده کنید. اگر سوار تاکسی شدید حتما متوجه باشید که تاکسی متر روشن است و پول خرد برای کرایه همراه داشته باشید.

در تور استانبول چقدر پول همراه ببریم؟

تخمین میزان پول مورد نیاز راحت نیست، بخصوص با توجه به گشت و گذارها و تفریحات مختلفی که موجود است. البته استانبول شهر ارزانی برای توریست ها است و معمولا روزانه بین 30 تا 50 دلار نیاز می شود.

اگر از قبل، تور استانبول خود را رزرو کنید، نگرانی بابت هزینه هر شب اقامت و ترانسفر فرودگاهی نخواهید داشت. به هر حال در صورتی که پول بیشتری به همراه ببرید، دست تان برای استفاده از امکانات و تفریحات، بازتر خواهد بود. جهت تبدیل پول نیز می توانید از صرافی های سطح شهر و یا هتل محل اقامت خود مراجعه کنید.

محل اقامت در استانبول

استانبول هتل های زیادی دارد، با توجه به دسترسی و نوع منطقه مورد نظر خود، می توانید هتل را انتخاب کنید. مثلا برخی دوست دارند هتل شان نزدیک خیابان معروف استقلال و میدان تکسیم باشد و برخی شاید تنگه بسفرف منطقه شیشلی و ... را ترجیح دهند.

 از بهترین هتل ها عبارتند از:

- هتل پرا پالاس Pera Palace Hotel

هتل پرا با دارا بودن بیش از 100 اتاق، اسپا، رستوران آگاتا و چشم انداز به شاخ طلایی، تنها 2 دقیقه پیاده تا میدان استقلال فاصله دارد.

 

- دبیلو استانبول W Istanbul

این هتل در یکی از محله های خوب شهر و دارای امکانات مختلفی بوده و رستوران های جذابی نیز دارد. از هتل تا اماکن دیدنی، با تاکسی مسافت کوتاهی است.

 

- هتل جورجز گاتالا Georges Hotel Galata

اکثر اتاق های هتل دارای بالکن و با دید به بسفر هستند. این هتل، از فاصله کوتاهی تا برج گالاتا قرار دارد.

 

- هتل چراغان پالاس Ciragan Palace Hotel

این کاخ عثمانی به دستور عبدلعزیز سلطان بنا شد و اکنون هتلی 5 ستاره شده است. این هتل در ساحل بسفر قرار داشته و از میدان استقلال، 10 دقیقه فاصله دارد. البته این هتل تنها مختص میلیاردها نیست و اتاق های ارزانتری نیز دارد.

 

- هتل ابراهیم پاشا Hotel Ibrahim Pasha

این هتل 4 طبقه در منطقه سلطان احمد قرار دارد.

 

- فور سیزن Four Season Hotel

فور سیزن 2 عمارت در استانبول دارد یکی فور سیزن سلطان احمد و دیگری بشیکتاش که در ساحل بسفر قرار دارد.

و ...

و البته بسیاری هتلهای لوکس، اقتصادی، متل و ... دیگر که با بودجه و سلیقه های متفاوت گردشگران همخوانی دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هتل ها و تور استانبول، می توانید با کارشناسان آژانس شهر فرنگ، تماس بگیرید.

بایدها و نبایدهای سفر به استانبول

به همراه بردن داروهای حاوی مواد مخدر مانند هروئین، کدئین، کوکائین، مورفین، متفامین و ... ممنوع است، پس قبل از سفر به این نکته حتما توجه کنید و اگر دارویی حتما باید به همراه داشته باشید، مجاز یا غیر مجاز بودن آن را بررسی کنید. در فرودگاه نیز از کسی، بار یا بسته ای تحویل نگیرید.

بار بیش از 30 کیلوگرم، مجاز نبوده و به شما هزینه اضافه بار خواهد خورد.

به فرهنگ و مذهب استانبول احترام بگذارید.

مقدار کمی زبان ترکی بلد باشید.

با سلیقه و مودبانه لباس بپوشید.

دارایی ها و پول نقد خود را در معرض دید نگذارید.

برای رفتن داخل مساجد بخصوص مسجد آبی (سلطان احمد)،‌ لباس پوشیده به تن کنید.

رستوران های شاخص

کلی رستوران و کافه در استانبول وجود دارد. اما برخی از بهترین ها شامل:

Pizzeria Pera – Istanbul Kebab café & restaurant – Lotiz Lounge & Hookah – Novas Hagiasophia – Kucukoglu Barbecue – Istanbul Anatolian Cusine Ulus 29BanyanNar Lokanta و ...

وضعیت خورد و خوراک و غذاهای محلی معروف استانبول

غذاهای ترکی، جزو بهترین ها غذاهای دنیا هستند و طبع شان نیز به غذاهای ایرانی نزدیک است. احتمالا تا حالا درباره باقلوا، راحت الحلقوم و کباب ترکی شنیده اید و چای و قهوه ترک رو خورده اید، اما بجز این ها، در سفر استانبول غذاهای دیگری را هم حتما تست کنید.

در خیابان ها و کوچه پس کوچه های استانبول انواع رستوران ها و کافه ها برای هر سلیقه ای وجود دارد.

کنافه Kunefe  or Kanafe

ترکیه بخاطر دسرهایش معروف هست و حتما مطمئن شوید که در طی سفر، اغلب اون ها رو امتحان می کنید. یکی از دسرها یا شیرینی های کمتر شناخته شده برای توریست ها، کنافه هست که از پنیر و گندم باریک شده، تشکیل شده، کنافه روی یه سینی گریل میشه و بعد روی اون با شهد شکر و پسته پوشیده میشود. ممکنه استفاده از پنیر براتون عجیب باشه، اما شک به دل تون راه ندید و حتما کنافه رو تست کنید.

دوندورما Dondurma

دوندورمای ترکی یه ترکیب خوشمزه، کرمی و چسبناک از شیر، شکر، ثعلب و مصطکی (کندر) هست و در طعم های مختلف سرو میشود و می توانید در یک بعد از ظهر گرم، از دکه های کنار خیابان تهیه کنید. قطعا از نمایشی که فروشنده ها حین گذاشتن بستنی ها روی هم بوجود می آورند، لذت خواهید برد.

دلمه میدیه Midye Dolma

میدیه در زبان انگلیسی به معنای صدف هست. بطور سنتی، میدیه یه غذای خیابانی است و در خیلی از جاها دستفروش ها رو در حالی که عده زیادی از مردم گرسنه اطراف آن ها ایستاده اند، در حال فروختن دلمه های خوشمزه و ارزان، می بینید. مثل اغلب دلمه ها، این غذا هم از برنج، ادویه و کشمش پر شده داخل صدف (به همراه لیموی تازه) تشکیل شده است.

لحم معجون Lahmacun

لحم معجون کمی شبیه پیده هست و شاید بشود گفت یک ورژن سبک تری از آن و شبیه پیتزا است. این غذا یک خمیر نازک هست که روی آن با گوشت، گوجه و پیاز پوشانده شده و با سالاد و ترشی سرو میشود.

اسکندر کباب Iskender kebab

یکی از خوشمزه ترین کباب هاست که حتما باید نوش جان کنید. شبیه دونر کباب هست و برش های نازک گوشت بر روی تیکه های نان قرار میگیرد و با سس گوجه، کره آب شده و ماست سرو می شود. اگر دوستدار کباب هستید، حتما اسکندر کباب رو هم امتحان کنید.

باقلوا Baklava: باقلوای ترکیه معروف است و معمولا جزو سوغات به حساب می آید. یکی از لذت های سفر به استانبول، خوردن باقلوا و چایی بخصوص بعد از غذا است.

دونر کباب Doner: نیاز به هیچ توضیح و تعریفی ندارد، فقط امتحان و نوش جان کنید.

پیده Pide: شامل مخلوط گوشت خرد شده به همراه سس و تخم مرغ که بر روی نان، قرار می گیرد و طبخ می شود.

املت منمن Menemen:  نوعی املت شامل پیاز و فلفل تفت داده شده و گوجه و تخم مرغ.

و ...

جاذبه های استانبول

با توجه به اینکه استانبول شهری دارای قدمت تاریخی است، تعجبی نخواهد داشت که دارای تعداد زیادی اماکن و آثار تاریخی، ملی و جاذبه های طبیعی باشد.

تنگه بسفر Bosporus: آبراهه طبیعی و باریک در شمال غربی استانبول که در حقیقت بخشی از مرز قسمت آسیایی و اروپایی است. تماشای منظره بسفر، قایق سواری بر روی آب و نوش جان کردن غذا در یکی از رستوران ها یا کافه های نزدیک آبراه، بسیار لذت بخش هستند.

موزه قصر توپکاپی Topkapi Palace Museum: موزه ای بزرگ در منطقه فتیح که در سال 1495 ساخت آن آغاز شد و 6 سال طول کشید. این مجموعه شامل 4 حیاط و تعدادی ساختمان است. آقار نفیس تاریخی و باستانی در موزه آن نگهداری می شوند. ورودیه موزه، 72 لیر است.

ساعت بازدید: همه روزه بجز روزهای سه شنبه، از ساعت 9 الی 18

موزه ایاصوفیه Hagia Sophia Museum: این مجموعه بی نظیر در ابتدا کلیسای جامع بوده و بعدها در

دوران عثمانی تبدیل به مسجد شد. ساخت این ساختمان زیبا و عجیب مربوط به قرون وسطی می باشد. هزینه ورودی به موزه، 72 لیر است.

ساعت بازدید: همه روزه بجز روزهای دوشنبه، از ساعت 9 الی 17

مسجد سلطان احمد The Blue Mosque: و یا مسجد آبی،‌ در سال 1609 و به دستور سلطان احمد ساخته شد. این مسجد زیبا نزدیک توپکاپی می باشد. ورودیه ندارد اما در زمان نماز، امکان بازدید نیست.

میدان تکسیم Taksim Square: در منطقه بی اوغلو و در بخش اروپایی شهر، این میدان مهم و شلوغ قرار دارد. کلی رستوران، مغازه و هتل در اطراف این میدان قرار دارند. خیابان معروف استقلال نیز به این میدان وصل می شود.

خیابان استقلال ISTIKLAL : یکی از معروف ترین خیابان های استانبول می باشد که در قسمت جنوبی میدان تکسیم قرار گرفته است و در آن انواع فروشگاه ها با برندهای بین المللی و ترک، رستوران ها و کلاب های متنوعی وجود دارد و یکی از تفریحات گردشگران در استانبول، قدم زدن در این خیابان و صرف غذا و نوشیدنی در رستوران ها و کافه های آن می باشد.

برج گالاتا Galata: بنایی سنگی با ارتفاع 67 متر که در قسمت شمالی محل تلاقی شاخ طلایی و بسفر، قرار دارد و قدمت آن مربوط به سال 1348 میلادی است. ورودیه آن 35 لیر می باشد.

آب انبار باسیلیکا Basilica Cistern: آب انباری طویل و قدیمی که در فاصله 150 متری از جنوب غربی ایاصوفیه قرار دارد. امروزه آب کمی در آن نگهداری می شود. ورودیه آب انبار، 20 لیر است.

ساعت بازدید: از ساعت 9 الی 17:30

کاخ دلمه باغچه Dolmabahce Palace: در قسمت اروپایی شهر و در منطقه بشیکتاش قرار دارد. قدمت این بنا به سال 1843 بر میگردد. بزرگترین چلچراغ بلور، در این کاخ آویزان است. ورودیه این قصر، 60 لیر است.

ساعت بازدید: همه روزه بجز روزهای دوشنبه: از ساعت 9 الی 16

مراکز خرید مهم استانبول

استانبول دارای مراکز خرید متعددی می باشد، یکی از این بازارهای بسیار قدیمی، بازار بزرگ استانبول است، که در سال 1461 ساخته شده است و در میان بزرگترین و قدیمی ترین بازارهای جهانی جای دارد. بازار محمد پاشا نیز بازار روباز بزرگی بین بازار بزرگ و بازار مصری است که از سال 1660 بازار بزرگ ادویه استانبول می باشد. علاوه بر این مراکز خرید سنتی، مراکز خرید بزرگ و مدرنی نیز در استانبول ساخته شده اند. ساعت کاری این مراکز معمولا 10 صبح الی 10 شب می باشد.

اگر هم به فکر خرید سوغات در ترکیه هستید باید بدانید که بسته به سلیقه شما میتواند ارزان یا گران باشد، اما تفریحی بسیار سرگرم کننده است، چرا که انواع و اقسام اجناس به فروش می رسند.

سوغاتی های معروفی که می خواهید بخرید به شدت بستگی به محلی دارد که در آن هستید مثلا اگر در خرابه های افسوس باشید تندیس های مریم مقدس بهترین یادگاریه و اگر در کاپادوکیا هستید، ظروف سفالی آوانوس خیلی محبوب هستند. توجه کنید و اجناس تقلبی رو از اصل تشخیص بدهید. برخی از سوغاتی های استانبول: قالیچه ترکی، باقلوای ترکی، سنگ های آبی چشم نظر، لوسترهای شیشه ای رنگی، ظروف سرامیک و مسی و ... می باشد.

از معروفترین مراکز خرید استانبول، به موارد زیر می توان اشاره کرد:

- مرکز خرید جواهر استانبول CEVAHIR SHOPPING MALL ISTANBUL

مرکز خرید جواهر، بزرگترین مرکز خرید اروپا و دومین مرکز خرید بزرگ جهان است. این پاساژ به مساحت 620 هزار متر مربع، در 6 طبقه و با هزینه 250 میلیون دلاری ساخته شده است. دارای 280 فروشگاه، 34 رستوران فست فود و 14 رستوران ویژه می باشد. برخی از برند های معروف موجود در این مرکز خرید شامل: زارا، آدیداس، نایک، ریباک، کانورس، کوتون، بنتون، اسپیریت، استارباکس، برگز کینگ، مک دونالد، کی اف سی، پیتزا هات و ...

موقعیت: منطقه شیشلی

- مرکز خرید مارمارا فروم استانبول MARMARA FORUM ISTANBUL

مرکز خرید مارمارا فروم در منطقه مرتر استانبول واقع شده است و توسط تراموا، اتوبوس و تاکسی دسترسی بسیار آسانی از هر نقطه از استانبول دارد.

این مرکز خرید به مساحت 135 هزار متر مربع دارای 300 فروشگاه با برندهای ترکیه ای و بین المللی می باشد

- مرکز خرید الیویوم استانبول OLIVIUM OUTLET CENTER ISTANBUL

این مرکز خرید در سال 2000 و در منطقه زیتون بورنو ZEYTINBURNU افتتاح شده است. در 118 فروشگاه این مرکز خرید انواع برندها با قیمت های مناسب را خواهید یافت. الیویوم همچنین دارای یک سوپرماکت بزرگ، 6 سالن سینما و تئاتر، سالن بولینگ و رستورانهای فست فود و کافه های متنوع می باشد.

- بازار بزرگ استانبول GRAND BAZAR ISTANBUL

این بازار یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بازارهای سرپوشیده دنیا می باشد که دارای 61 خیابان سرپوشیده و 3000 مغازه می باشد و روزانه 250 هزار تا 400 هزار بازدید کننده دارد.

ساعت کاری: همه روزه به غیر از یک شنبه ها، از ساعت 9 صبح الی 7 شب

- مرکز خرید آکمرکز استانبول AKMERKEZ ISTANBUL

آکمرکز یکی ار بهترین، لوکس ترین و گران ترین مراکز خرید استانبول می باشد که در منطقه بشیکتاش واقع شده است. این مرکز خرید با مساحتی حدود 180 هزار متر مربع دارای طراحی و فضایی بسیار شیک می باشد. وجود نمایندگی های معتبر دنیا روزانه 100 هزار نفر را به این مرکز خرید لوکس می کشاند.

- مرکز خرید کاله سنتر استانبول KALE CENTER ISTANBUL

مرکز خرید کاله سنتر در منطقه گانگورن و در سال 2007 افتتاح شده است. این پاساژ دارای 8 طبقه و 120 فروشگاه می باشد. بنتون، آدیداس، دفکتو، نایک برخی از برندهای معروف آن می باشند. توسط تراموا دسترسی بسیار آسانی به این مرکز خواهید داشت.

ساعت کاری: 10 صبح الی 10 شب

- مرکز خرید آدرس استانبول ADDRESS ISTANBUL

مرکز خرید آدرس تنها مرکز خرید مربوط به طراحی و دکوراسیون منزل و محل کار در استانبول می باشد. در این مرکز خرید دکوراسیون و لوازم جانبی اتاق نشیمن، اتاق خواب، باغ، دفتر کار و ... را خواهید یافت.

موقعیت: منطقه شیشلی

- مرکز خرید آکاسیا استانبول AKASYA ISTANBUL

این مرکز خرید به تازگی در منطقه آسیایی استانبول آغاز به کار نموده است و در 6 طبقه و به شکلی زیبا طراحی شده است. این مرکز خرید دارای برندهای معتبر بین المللی و ترک بوده و همچنین دارای سینما، رستوران، کافه و سوپرمارکت می باشد.

- مرکز خرید ایستینیه Istiniye Park

در منطقه ایستینیه، این مجموعه بزرگ با دارا بودن 85 هزار متر مربع وسعت و 291 مغازه، بنا شده است. این مرکز عظیم هم دارای فضای سرپوشیده و هم فضای باز است. قسمت فضای باز حالت پارک داشته و مغازه ها بصورت خیابانی است. انواع برندهای معروف را در این مجموعه می توانید بیابید.

ساعت کاری: 10 صبح الی 10 شب

شرایط دریافت ویزای استانبول و مدارک مورد نیاز:

به دلیل روابط دیپلماتیک خوبی که میان دو کشور ایران و ترکیه برقرار است، در سفر به استانبول نیاز به اخذ ویزا نمی باشد و تنها کافی ست مسافران اصل گذرنامه خود را که بیشتر از 6 ماه اعتبار دارد همراه داشته باشند و فقط مهر ورود و خروج به کشور ترکیه در گذرنامه هایشان ثبت می شود.

خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل در استانبول:

همانطور که پیشتر اشاره شد، رزرو هتل و تور استانبول از تهران و شهر محل اقامت خود، باعث می شود دغدغه محل اقامت و پیش بینی هزینه های آن را از بین ببرد، پس اگر استانبول را به عنوان مقصد تفریحی یا حتی کاری خود انتخاب کرده اید، جهت مشاوره و دریافت اطلاعات تور استانبول، با آژانس شهر فرنگ مجری مستقیم و کارگزار تور استانبول تماس بگیرید و با خیال راحت، سفر خود را نهایی کنید.

مزیت های خرید تور استانبول از آژانس شهر فرنگ:

آژانس شهر فرنگ با داشتن دفتر کارگزاری هتل در کشور ترکیه، بهترین امکانات از قبیل قیمت مناسب و واقعی هتل، رزرو بهترین نوع اتاق با توجه به سلیقه مسافر، بهترین نوع ترانسفر و خدمات دیگر را ارائه می دهد.

شما مسافر عزیز با گرفتن تور از آژانس شهر فرنگ، تمامی واسطه ها را کنار زده و مستقیم از کارگزار، تور خود را تهیه خواهید نمود.

متاسفانه تعدادی از همکاران با ارائه قیمتهای ارزان و غیر واقعی، خود را کارگزار معرفی می کنند که این امر باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی برای مسافران می شود، به همین دلیل برای اطمینان از اینکه از کارگزار واقعی خرید می نمایید، کلمه کارگزار تور مربوطه را در گوگل سرچ نمایید.

بنابراین با توجه به تجربه چندین ساله کارشناسان ما، مناسب ترین قیمت پرواز، بهترین هتل از لحاظ موقعیت و مناسب با بودجه و سلیقه شما، توضیحات کامل درباره تفریحات و دیدنی های استانبول را به شما رائه خواهند نمود. و در طول سفر نیز از پشتیبانی ما برخوردار خواهید بود.

با شهر فرنگ بهترین ها را تجربه نمایید.

خواندن 664 دفعه