شنبه, 12 آبان 1397 01:47

اخذ ویزای کانادا

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

اخذ ویزای توریستی کانادا :

کانادا به شما به عنوان یک توریست .کارمند یا دانشجو موقتی خوشامد میگوید در هر سال بیش از 30میلیون نفر از کانادا برای لذت بردن ازامکانات ان دیدن میکنند.که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند.


با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی 5 ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید.


ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود و مالتیپل می باشد.

:که به وسیله آن می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید single entry visa

به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید: multiple entry visa

اعتبار انواع ویزای کانادا :

معمولا متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حد اکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اگر ویزا به صورت مالتیپل صادر شده باشد به دارنده ویزا این امکان را می دهد که به طور متعدد و در هر بار ورود 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل  کانادا :

. اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند 1      از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کن 2

اعتبار5 ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند.

توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزای کانادا ندارد.

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

$1·         تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا

$1·         ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا

$1·         ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت

$1·         عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا

$1·         عدم سوء پیشینه کیفری

$1·         ارائه گواهی سلامت

$1·         رائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت..

وقت انگشت نگاری:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیدار، دانشجویی و کار) الزامی است. متقاضیان ایرانی ویزای دیدار ، دانشجویی و کار بین سنین 14 تا 79 سال ملزم به دادن داده های بیومتریک خود (اعم از اثر انگشت و عکس) می باشند.

کلیه متقاضیان محترم باید به یکی از کشورهای اطراف که در آنها مرکز   EFS GLOBAL    اقدام به انگشت نگاری می نماید، مراجعه کنند.لیست این شهر ها عبارتند از:1.ترکیه (آنکارا/استانبول)   2.ارمنستان (ایروان)  3.آذر بایجان  (باکو) 4.گرجستان (تفلیس)   5.امارات (دبی)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا :

1/ اصل  پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

2/ ارائه دعوت نامه و یا مدارک معتبر برنامه سفر (که این مدارک می تواند شامل این موارد باشد: دعوتنامه  معتبر- ارائه برنامه کامل سفر

3/  ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان

4/  ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن همسر(در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود)

5/  تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

6/   مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتیکه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت یک ماه است.)

7/  ترجمه اسناد ملکی

8/  مدارک شغلی

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد ماهیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر، ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

کارفرمایان: ترجمه " آگهی تاسیس" ،"آگهی تغییرات" و "آگهی تصمیمات" شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست بیمه پرداخت شده.

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.

کارخانه داران و صاحب مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست بیمه پرداخت شده.

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

9/  ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

 10/   دوقطعه عکس 4،5*3،5 رنگی با زمینه سفید
*
کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و ترجیحا به تاییدیه دادگستری برسند.

اگر به هر دلیلی مایل به سفر و اخذ ویزای مالتیپل کانادا هستید، با تماس با مشاورین ما و دریافت مشاوره تخصصی می توانید در کمترین زمان ممکن، ویزای مالتیپل کانادا را اخذ نمایید و از ویژگی های آن بهره مند گردید

شماره تماس:   021-22060840

EMAIL: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نشانی: تهران سعادت اباد بالاتر از میدان کاج خیابان عبقری دوم بهزاد شمالی مجتمع تجاری تندیس طبقه اول واحد 2 آژانس مسافرتی شهر فرنگ

 

خواندن 315 دفعه