تور تایلند رزرواسیون آنلاین هتل های جهان
تور تایلند
دوشنبه 30 مرداد 1396
Aug 21 2017
سه شنبه, 15 دی 1394 ساعت 14:14

اخذ ویزای دبی

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی:

       1- اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت

 

* پاسپورت بایستی حداقل دارای 7 ماه اعتبار باشد.

* ویزای توریستی دبی 1 ماه اعتبار داشته و در این مدت می توانید 14 روز در کشور امارات اقامت داشته باشید.

* ویزای دبی به دو صورت عادی و فوری اخذ می گردد که اخذ ویزای عادی 1 هفته کاری و ویزای فوری 2 روز کاری نیازمند زمان می باشد.

* ویزای دبی به صورت برگه پرینت گرفته شده در اختیار شما قرار می گیرد.

 

 

7667148f222d6a8c1a54eae97b23982a

تعداد بازدید: 854 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.