تور تایلند رزرواسیون آنلاین هتل های جهان
تور تایلند
چهارشنبه 3 خرداد 1396
May 24 2017
یکشنبه, 11 بهمن 1394 ساعت 06:45

اخذ ویزای تایلند

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند:

 

1- اصل پاسپورت

2- یک قطعه عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید

3- کپی صفحه اول شناسنامه

3- کپی کارت ملی

5- پرینت حساب بانکی با گردش مالی 1 ماه آخر به همراه مانده حساب به زبان لاتین یا فارسی ( ترجیحا لاتین ) با مهر بانک

 

* پاسپورت بایستی دارای حداقل 7 ماه اعتبار باشد.

* ویزای توریستی تایلند دارای 2 ماه اعتبار اقامت می باشد. 

* ویزای تایلند تنها به صورت عادی اخذ شده و نیازمند 1 هفته زمان می باشد.

* ویزای تایلند درون پاسپورت الصاق می شود.

 

Thailand-visa

 

 

برای رزرو تور تایلند خود، با کارشناسان آژانس شهر فرنگ تماس حاصل نمایید. تلفن تماس: 88693410

تعداد بازدید: 782 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.